Pertandingan Futsal Karyawan Warisan 2010

Setelah lelah berperang dan bertempur dengan pelbagai isu demi memperjuangkan nasib para aktivis seni tempatan, kini tiba pula giliran bagi Karyawan untuk beriadah dan rehlah, melepaskan penat dan lelah.

Bertarikh 4 April 2010, bermula jam 9.00 pagi, di gelanggang De Stadium Sport Center, Subang Jaya , Karyawan dengan kerjasama Saudara Aizul Rohan, yang juga merupakan AJK Biro Guaman Karyawan akan mengadakan satu pertandingan Futsal secara terbuka kepada masyarakat awam dan juga kategori Jemputan yang bakal melibatkan para selebriti tanah air dengan tawaran hadiah yang agak lumayan. Bagi kategori Terbuka Lelaki hadiah-hadiah berjumlah RM5000 bagi tempat pertama, RM2000 bagi tempat kedua, RM1000 bagi tempat ketiga dan RM500 bagi tempat keempat beserta dengan hamper bagi setiap pemenang. Pelbagai hadiah istimewa juga disediakan bagi kategori jemputan yang bakal melibatkan penglibatan selebriti dan media.

Bagi Kategori terbuka ini yuran penyertaan RM200.00 akan dikenakan kepada setiap pasukan dan penyertaan pula hanya akan melibatkan 70 pasukan sahaja. Bagi pasukan jemputan akan membariskan pasukan lelaki dan wanita dikalangan selebriti dan juga pihak media di mana Karyawan akan membuat jemputan secara terus kepada mereka.

Ini merupakan di antara aktiviti yang bakal merapatkan lagi Persatuan Karyawan Malaysia dengan masyarakat awam berbilang kaum dan juga merupakan aktiviti sihat yang digerakkan oleh Biro Sukan Karyawan yang diterajui oleh Salwa Abdul Rahman, Yantzen, Asheed Def Gab C, Radhi OAG dan lain-lain yang sememangnya mengamalkan kehidupan yang cergas dan aktif didalam hidup mereka. Kami juga mengalu-alukan sebarang bentuk penajaan bagi dari mana-mana pihak yang berminat untuk memeriahkan lagi program ini yang dijangka akan dihadiri lebih seribu orang .

Untuk sebarang pertanyaan mengenai acara ini bolehlah menghubungi secara terus pejabat Karyawan di Talian 03-79552967 / 79606459 (Sharlinda) / 013 3837881(Saiful) ataupun saudara Zaki di talian  010 2134677. Borang Penyertaan boleh di muat turun di laman web ini dan juga di http://www.destadium.com

Advertisements
This entry was posted in berita karyawan. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s