Karyawan Taja Ahli Untuk Kursus Masterclass

25 Januari 2010 : Sidang Media Bersama Ahli Karyawan yang di taja oleh Karyawan untuk mengikuti kursus masterclass Lakonan di FINAS

Sememangnya ilmu adalah satu perkara yang amat luas dan bagai tiada penghujungnya untuk terus dituntut. Walau sebanyak mana pengalaman dan ilmu yang dimiliki namun masih banyak lagi yang harus dipelajari.

Menyedari hakikat ini beberapa pelakon-pelakon hebat dan berpengalaman tanah air telah dihantar oleh pihak Karyawan untuk menyertai satu kursus ”  Master Class Acting “ anjuran FINAS yang dikendalikan oleh tenaga pengajar dari UK , Peter Dineen yang sebelum ini amat berpengalaman didalam bidang pengarahan filem serta telivisyen antarabangsa.

Seramai 10  orang pelakon menyertai kursus selama empat hari yang ditaja oleh Karyawan diketuai Timbalan Presiden Karyawan , Radhi Khalid, Sabrina Hassan , Joanna bessey, Soosan Hoh , Peggy Ng , Intan Khairani , Jegen , Iqbal , Megat Sharizal dan Brian Mcintyre .

Ini merupakan diantara aktiviti yang dijalankan oleh Biro Pelakon yang kini terus menyusun pelbagai langkah seterusnya untuk memperbanyakkan aktiviti dari masa ke semasa.

Advertisements
This entry was posted in berita karyawan. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s