“BAND AID FOR HAITI” – Program Amal Bagi Kutipan Dana Kemanusiaan Untuk Pembangunan Mangsa Gempa Bumi Haiti , Kerjasama Antara 2CRANK.COM Dan KARYAWAN

19 Februari 2010

Laundry,The Curve

2Crank.com , yang merupakan sebuah portal muzik digital telah mengadakan satu program usahasama diantara Persatuan Karyawan Malaysia bagi menjayakan satu konsert amal untuk mengutip dana yang bakal disalurkan kepada Tabung Pembangunan Haiti pada 6 hb March 2010 bertempat di Laundry , The Curve , Mutiara Damansara bermula jam 2.00 tengahari sehingga 8.30 malam. Program muzikal ini akan di serikan dengan pelbagai artis dan selebriti terkemuka dari pelbagai genre.

Program ini mendapat sokongan penuh daripada pihak UNICEF dan Mercy Malaysia , yang juga merupakan badan yang akan meraih kutipan ini. Beberapa badan swasta yang turut membantu bagi menjayakan Program ini ialah Bentley Music, Red Bull, Rip Curl, Ruumz.com, Nuffnang, Rentak Sejuta, Junk Magazine, Genting Berhad and Laundry Bar sebagai penaja lokasi.

Badan-badan swasta yang lain turut dijemput untuk bersama-sama menjayakan program ini dimana mereka boleh menaja setiap artis yang bakal membuat persembahan dengan sumbangan RM 3,000.00 bagi setiap aksi. Diantara artis-artis yang telah mengesahkan penglibatan mereka ialah Maya Karin , Amylea AF ,  RadhiO (OAG) , Awanband,  Republic Of Brickfield , Saturnine ,  Sharinband, Flamboyant dan beberapa lagi artis hebat yang bernaung dibawah 2crank.com seperti Johny Comes Lately, Zul King, Cynosure, An Honest Mistake dan sebagainya.

Para Pengunjung yang hadir di konsert ini juga boleh turut serta menyumbang dimana kami bakal menyediakan satu tabung khas di lokasi konsert tersebut.

Pihak kami amat-amatlah mengalu-ngalukan sebarang sumbangan ataupun penajaan bagi menjayakan konsert ini . Sebarang sumbangan boleh disalurkan ke diatas nama , Persatuan Karyawan Malaysia , Akaun Maybank: 5122-3133-8338 . Untuk sebarang pertanyaan bagi penajaan ataupun sumbangan bagi program ini sila hubungi Izzy atau Pauline di talian  03-7726-0077 begin_of_the_skype_highlighting              03-7726-0077      end_of_the_skype_highlighting , email : HaitiRelief@2crank.com ataupun layari http://www.2crank.com .

Pihak 2CRANK.COM dan Karyawan amat-amatlah mengharapkan kehadiran ramai anggota masyarakat dana badan-badan swasta bagi menjayakan program amal ini . Kehadiran dan sumbangan anda nescaya sedikit sebanyak akan membantu meringankan beban insan-insan malang di Haiti.

Advertisements
This entry was posted in berita karyawan. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s